ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα slide 1
Αρχική Σελίδα slide 2
Αρχική Σελίδα slide 3
Αρχική Σελίδα slide 4
Αρχική Σελίδα slide 5
Καλωσήρθατε στο Διαδυκτιακό τόπο του Ερευνητικού Κέντρου ΝΙΚΙΑΣ
Εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε και να δείτε :
 
Πάνω απο 40.000 έργα Παλαιών και Σύγχρονων Ελλήνων Ζωγράφων.

Θα βρείτε συγκεντρωμένες τις τιμές εκτίμησης και πώλησης από δημοπρασίες πάνω από 25.000 έργα Eλλήνων Zωγράφων (αριθμός ο οποίος αυξάνεται συνεχώς), καθώς και τη γραφική απεικόνιση της Aξιακής πορείας των καλλιτεχνών.

Θα γνωρίσετε επίσης υπερσύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους που χρησιμοποιεί το Eρευνητικό Kέντρο ΝΙΚΙΑΣ για την Γνωμάτευση της Αυθεντικότητας των έργων τέχνης.

Επίσης γνωρίστε πώς μπορούν να συντηρηθούν με τέλειο και άρτιο τρόπο τα έργα τέχνης σας όπου έχουν υποστεί φθορές (πίνακες, αγιογραφίες, πορσελάνη, γυαλί, σμάλτο).
 

 

 

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Έχοντας ως γνώμονα τις καλόπιστες συναλλαγές, στο ΝΙΚΙΑ αναγνωρίζουμε την ανάγκη προστασίας του φιλότεχνου κοινού συνεργαζόμενοι με εξειδικευμένο επιστήμονα, ο οποίος θα απαντήσει σε νομικά ζητήματα που ενδεχομένως σας απασχολούν.

 

Μοιραζόμαστε την επιθυμία σας να αποκτήσετε ότι θαυμάζετε και αγαπάτε ή να επενδύσετε σε μια καλλιτεχνική δημιουργία. Συμμεριζόμαστε όμως και τις τυχόν ανησυχίες σας για ενδεχόμενες πράξεις απάτης ή αντισυναλλακτικές συμπεριφορές.

 

Προβείτε εις ενδελεχή έλεγχο και κατοχυρωθείτε προ της αγοράς σας. Εαν θεωρείτε οτι η συναλλαγή σας χρήζει νομικής προσοχής, καταγράψτε το ιστορικό και αποστείλετέ το να σας συμβουλέψουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας.